Súgó: A kereső alapesetben a szótár teljes szövegében keres. A találatok húszasával lapozhatók a nyíl ikonokkal előre és hátra. A "kuty" kezdetű szócikkekhez pipálja ki a Csak címszóban opciót és ezt írja a keresőmezőbe (csillaggal a végén): kuty* (és nyomja meg az Enter-t vagy kattintson a nagyító ikonra). A más szócikkekre való hivatkozásokon (v. ö. és l.) nincsenek linkek, ezért a hivatkozott címszóra rá kell keresni.

OMLETT [e ë v. e] -et, -je [ë, e] v. -ot, -ja (régies írva: omelette is) (konyhaművészet) Tojássárgájából és habjából liszt, víz, ill. tej hozzáadásával készült, palacsintasütőben sütött, lepényszerű meleg (elő)étel, amelyet töltelék nélkül, ill. sós (sonka, hús, főzelék stb.) v. édes (gyümölcsíz) töltelékkel tálalnak. Omlettet rendelt előételnek. □ Sehol sem lehetett oly finom omelette-t enni. (Kemény Zsigmond) Sebaj, csinálunk omelettet! ujjongott Miklós. – Mi az ördöggel? mondá Béla; hiszen se zsír, se liszt. (Jókai Mór) omlettes.