Súgó: A kereső alapesetben a szótár teljes szövegében keres. A találatok húszasával lapozhatók a nyíl ikonokkal előre és hátra. A "kuty" kezdetű szócikkekhez pipálja ki a Csak címszóban opciót és ezt írja a keresőmezőbe (csillaggal a végén): kuty* (és nyomja meg az Enter-t vagy kattintson a nagyító ikonra). A más szócikkekre való hivatkozásokon (v. ö. és l.) nincsenek linkek, ezért a hivatkozott címszóra rá kell keresni.

PRÉZLI főnév -t, -je [e] (konyhaművészet) Szárított kenyér v. zsemle apróra törésével v. őrlésével készített finom morzsákból álló anyag; főleg kifőtt tésztára ízesítőül v. rántott hús készítéséhez haszn. morzsa (2). Szilvás gombóc, darás tészta prézlivel. □ Különösen … a csirke volt remek, melyet Csutorásné a saját methodusa szerint "prézli" nélkül mártott be egyszer-kétszer a forró zsírba. (Mikszáth Kálmán) Nem bánom no, ha nyárson süti kelmed [a kárászt]. – Sz’ csak nem is "rántom", mint az úri szakácsnék szokták, hogy több legyen a prézlije, mint a húsa. (Bársony István) prézlis.